2015. április 5., vasárnap

Next, Zara kislány szett (tunika,szoknya),3-4, 104 - Jelenlegi ára: 2 890 Ft !

Az aukció tárgya a képeken látható különleges szett. 1-2 alkalommal volt a kislányomon, ünneplősnek használtuk.
1 db tüneményes Next tunika nagyon szép, újszerű állapotban. Madeirás, flitteres díszítéssel. Beleírt méret: 3-4 év, 104 cm.
1 db csodaszép Zara kisszoknya, újszerű állapotban. Nagyon szép pamutcsipke anyagból, pamut alsószoknyával. Kis virágos cuki megkötője van, dereka kényelmesen gumírozott. Beleírt méret: 2-3 év, de nagyobb a mérete, kb. 4 éves korig hordható, így az én kislányom a tunikával együtt hordta.
Mindkét ruha alapszíne: vaj szín.
Csak és kizárólag a saját ruháinkat töltöm fel. Így az aukcióim között megtalálod a kislányom és kisfiam kinőtt ruhácskáit, illetve a kihasználatlan felnőtt ruháinkat, egyéb tárgyainkat. Tavaszi szekrény- és garázsürítést tartok, mindent jóval ár alatt adok el, amit nem használunk, ezért érdemes megnézned a többi hirdetésemet is.
Egyéb információk:
Személyes étvétel Érden lehetséges! Bp-en általában csak 1x járok hetente, meghatározott helyen és időben, általában késő délutáni órákban, így a Bp-i átvételt csak akkor tudom megoldani, ha teljes mértékben tudsz hozzám alkalmazkodni.
A posta díja a vevőt terheli! Ajánlott postával, vagy vaterafutárral tudom küldeni a terméket. A pénz beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül feladom a csomagot. Kérlek, a vásárlást követően 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot. A pénz beérkezésére 1 hetet tudok várni (kivéve, ha közösen megállapodunk egy másik időpontban), a 8. napon elállok a vételtől, és ismét meghirdetem a terméket! Kérlek, ezek ismeretében licitálj, vásárolj!
Köszönöm!


Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2015-04-10 08:48
. Next, Zara kislány szett (tunika,szoknya),3-4, 104 - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése